Savner du dit barn efter skilsmissen?

Her er en anmeldelse af en overskuelig bog, jeg ville ønske jeg havde haft, da jeg blev skilt. Den kan hjælpe dig og dine børn med at klare savnet de dage børnene er hos din med-forælder.

Af: 2hjem.dk
 

lillegubbog
Er du skilt og har mindre børn - indtil  7-8 år er bogen, Lille Gub, når far og mor skal skilles, et must.

For mig er bogens vigtigste styrke, den måde den beskriver savnet på og hjælper dig og dit barn med at håndtere det.  Da jeg læste om den ”lille kugle af savn” fik jeg en A-HA-oplevelse, og ville ønske, jeg havde haft bogen, da jeg blev skilt.

Så ville jeg nemlig have brugt den, som udgangspunkt til at tale med mine børn om, hvordan man kan få det, når man savner sin far eller sin mor.

Og jeg havde også selv haft en måde at tænke over mit savn til mine børn på, uden at blive frustreret.

Derfor anbefaler JEG bogen “Lille Gub, når far og mor skal skilles” - og DU kan købe den lige her:

JA TAK - det er lige den, jeg mangler!

PS: Det er HELT OK
Jeg er sikker på, der er nogle børn, der synes, det bedste er, at de kan bladre i den på ipaden eller telefonen på vej til mor eller far. Eller de elsker, at de kan male i den igen og igen og igen (du printer bare bogen ud igen) Og måske kan de også bare lide den, fordi det hjælper dem med at forstå, hvorfor de har det, som de har det, og at det er HELT OK!

 

Kommentarer
Tilknyt en kommentar  
  •  
  •  

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles