Penge

3 vigtigte ting at vide om børnebidrag

Af 2hjem.dk
Det er essentielt for det gode samarbejde omkring børnene, at I har styr på økonomien. Skab et overblik over regler for børnebidrag her.
 

Børneydelser og børnetilskud

Af 2hjem.dk
Der er nogle generelle regler, det er praktisk at have styr på, når du betaler eller modtager bidrag til børnene. Kender du forskellen på børnebidrag, børnetilskud, børnecheck og uddannelsesbidrag?
 

Fra en bolig til to

Af Dorthe Physant, Nykredit
I denne artikel giver Dorthe Physant, formuerådgiver og souschef i Nykredit, gode råd til, hvad det er vigtigt at få styr på, når et par går fra en bolig til to.
 

Fra en økonomi til to

Af 2hjem.dk
Dorthe Physant er formuerådgiver og souschef i Nykredit og har mange års erfaring i økonomisk rådgivning af par, der skal skilles. Dorthe hjælper os og tager fat på, hvordan vi bedst griber tingene an, når vi går fra en økonomi til to. Så vi hilser Dorthe velkommen med gode råd til en sund økonomi
 

Få styr på din økonomi

Af Dorthe Physant, Nykredit
I denne artikel giver Dorthe Physant, formuerådgiver og souschef i Nykredit, gode råd om, hvad du allerførst skal gøre for at få styr på den daglige økonom i forbindelse med en skilsmisse.
 

Forældre i skilsmisse og penge

Af 2hjem.dk
Vær med til at inspirere andre forældre og udfyld spørgeskemaet - det er anonymt :-)
 

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles