Kagekoner og kagemænd

Det ligger mig særligt på sinde, at skabe sammenhæng mellem vores børns to hjem også til jul. Måske du og dine børn kan lade jer inspirere af denne både sjove og velsmagende sammenhæng...

Af: Eva Maria Knudsen
 

Jule-sammenhængen mellem børnenes to hjem, involverer både deres far og børnene. Og det er ganske enketl:

Vi bagte kagemænd og kagekoner, hos mig og så tog børnene dem med hjem til far og pyntede dem der. Det var faktisk en stor succes også for faderen. De smagte godt, de gav øjeblikkelig julestemning og det er en særlig dejlig stund, man har sammen, når man sidder koncentreret rundt om bordet og fedter med glasur og sukkerkugler. Og så er det vældig praktisk, at man på den måde kan dele jule-kage-bageriet mellem hjemmene.

Den helt store bonus kommer naturligvis, når de bedsteforældre, der ikke er sammen med deres børnebørn får en lille dåse kagemænd og kagekoner, med hele familiens og især børnenes kærlighed i.

Her følger en nem og hurtig opskrift på kagekoner og kagemænd. Jeg tror nu også det går, med de der ud-rulnings-færdig-deje man kan købe i supermarkeder.

kagekoner_bloggen
Kagekonerne i fuld gang!

Kommentarer
Tilknyt en kommentar  
  •  
  •  

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles