Jul

5 nemme tip til en god jul med og uden børn

Af Eva Maria Knudsen | Sponsor: Julemanden
Lad dig inspirere af, hvordan du kommer gennem julen med eller uden børn. Husk at læs bonustippet nederst :-)
 

Huritg dej til kagekoner og mænd

Af Eva Maria Knudsen
Når en Peberkagebager, bager peberkagesager, tar' han først en mægtig gryde og et kilo smør omtrent..!
 

Kagekoner og kagemænd

Af Eva Maria Knudsen
Det ligger mig særligt på sinde, at skabe sammenhæng mellem vores børns to hjem også til jul. Måske du og dine børn kan lade jer inspirere af denne både sjove og velsmagende sammenhæng...
 

Sådan holder Asger jul

Af 2hjem.dk
Asger har 4 børn - den ældste datter er fra et tidligere ægteskab. I familie bliver der virkelig julefestet. Det kan godt blive til en 2-3 stykker for hans ældste datter.
 

Sådan holder Bo jul

Af 2hjem.dk
Bo har været skilt i 5 år, og holder altid jul hos børnenes farforældre, de år han har børnene. Han har to sønner på 8 og 10 år.
 

Sådan holder Ingunn jul

Af 2hjem.dk
Ingunn er norsk og har 2 børn. De er 10 og 12 år gamle. Hun holder altid jul med børnenes far, de har været skilt i næsten 3 år. Hun bor ikke sammen med sin kæreste
 

Sådan holder Jane jul

Af 2hjem.dk
Jane har en datter på 16 år. Hun har været skilt i næsten 12 år og har sin datter hvert andet år. I år holder datteren jul med sin far
 

Jamen det er jo jul!

Af Eva Maria Knudsen
Så er den gal igen. Jeg var ved at få rødvinen galt i halsen, da jeg læste følgende overskrift i en online-avis: ”Julen er et mareridt for skilsmissebørn!”
 

Sådan holder Lisbeth jul

Af 2hjem.dk
Lisbeth har voksne børn på 20 og 22. De har været vant til at holde jul på skift i mere end 14 år. Men de er stadig hjemme til jul!
 

Sådan holder Birgitte jul!

Af 2hjem.dk
Birgitte har et barn på 10, og har kun holdt jul med barnets far en enkelt gang. De skiftes til at holde jul for datteren.
 

Sådan holder Eva jul

Af 2hjem.dk
Er du solo og forælder så læs, hvordan Eva holder jul med og uden børn. Eva er single og har 2 børn på 7 og 9. Hun har været skilt i 6 år.
 

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles