Gode råd

Skal du skilles? 10 nødvendige råd til før og efter skilsmissen

Af 2hjem.dk | Sponsor: Jørn Nedergaard
Jeg SKAL skilles og hvad nu? Du kan med fordel skrive de skilsmisseråd, der appellerer særligt til dig, ned på en lap papir, inden du skal foretage den svære telefonsamtale eller det vanskelige møde med din ekspartner.
 

Derfor er det godt at tælle til 10!

Af Asger Steenholdt | Sponsor: Mediatio.dk
Du læser dette, fordi du ved, at der er tidspunkter, hvor du kan kommunikere bedre. Bare rolig - ingen af os er perfekte ;-) Her er nogle forslag, der måske kan hjælpe dig til at kommunikere mere klart.
 

Råd fra Børns Vilkår

Af 2hjem.dk
Vi ved, at Børns Vilkår kun er på børnenes side. De ånder og lever for børns trivsel, og derfor er det dejligt, de også vil hjælpe os, når vi har lidt svært ved at se, hvilken vej der er bedst for dem.
 

Ro, renlighed og retfærdighed?

Af Eva Maria Knudsen | Sponsor: 2hjem.dk
Er det bedste råd mon ro, renlighed og retfærdighed i begge hjem? Det er i hvert fald svært. Her er nogle personlige råd om, hverdagen
 

Business as usual!

Af 2hjem.dk
Inspireret af Isolina Riccis bog ”Moms House, Dads House”, er her en tjekliste for, hvordan du og din med-forælder kan snakke sammen i de perioder, I fx er følelsesmæssigt klemte af den ene eller anden årsag. En god start er selvfølgelig, at man har målet for øje og forbliver neutral.
 

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles