Ferie

Rejser til singler med børn

Af 2hjem.dk | Sponsor: Ruby-rejser
På femte sæson beskæftiger Ruby-rejser sig med at opfylde de behov, voksne der rejser alene med børn, har. De kalder det singlerejser, og det er måske lidt misvisende. Rejsens fokus er, at skabe fællesskaber for både børn og voksne. Konceptet hedder: ”fællesrejser”. Medejer af Ruby-Rejser Jens Ole Aaris fortæller lidt om rejseformen.
 

Dortes campingferie

Af 2hjem.dk
Dorte fortæller om sin tur sidste sommer, hvor hun var temmelig nyskilt og rigtig havde behov for at komme væk fra det hele. Hun og børnene elsker camping. Børnene var dengang var 4 og 6 år.
 

Hjemme er også godt!

Af 2hjem.dk
Det kan være både temmelig dyrt og også en anelse kedeligt at rejse alene af sted med børnene, synes nogle. Lars fortæller om, hvor skønt det er at blive hjemme i ferien.
 

Aktivferie

Af 2hjem.dk
Det er blevet moderne med aktive ferier. Der er findes rigtig mange højskoler, der tilbyder familie-kurser. Hvad med at prøve en ølejr Tina har været på højskole.
 

Storfamilien

Af 2hjem.dk
Når familierne rigtig samles og skal på ferie, kan de være temmelig mange – når, mine, dine og vores børn skal af sted. Det har kun få rejseselskaber taget højde for. Så vær i god tid, anbefaler Lene. De gode steder er allerede udsolgt før jul! Hun eftersøger også gode rabatter.
 

Mine bedste ferier

Af Mine bedste ferier
Når mine døtre står foran endnu en god lang og - synes de selv- velfortjent skoleferie synger de med fuld hals: ”Ferie, ferie, ferie slap nu af, du har fri og syng en glad melodi . Op mod solen ler vi, den vil skinne til ferien er forbi”. Og vi har haft nogle skønne ferier…
 

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles