Børnekalender til skilsmissefamilier

Børnekalenderen er perfekt til det gode forældresamarbejde i skilsmissefamilier. Den hjælper med at holde styr på aftaler, og giver et overblik over alle dit barns aktiviteter.

Af: 2hjem.dk
 

Hvad er børnekalenderen og hvem kan bruge den?

Børnekalenderen er en onlinekalender, der dækker skilsmissefamiliers særlige behov. Har du børn mellem 0-18 år, der ikke bor hos dig hver dag, er kalenderen for dig. Den er perfekt til det gode forældresamarbejde, og er også en særlig støtte i de perioder, samarbejdet er svært. Kalenderen kan deles med så mange, du ønsker. Det kan fx være en god ide at dele kalenderen med alle bedsteforældrene. Så ved de også,  hvornår børnene er hos dig.

Hvad kan børnekalenderen andre online kalendere ikke kan?

Den fungerer naturligvis, som VELKENDTE ONLINEKALENDER, men du får også:

  • farvekode tilknyttet hver medlem
  • 14 forskellige skabeloner for samværsordninger/ deleordninger
  • hurtigt overblik over, hvornår dit barn er hos dig
  • kontrol over, hvilke funktioner medlemmerne har adgang til
  • mulighed for at godkende aftaler online

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge børnekalenderen?

Du opretter dig som bruger, og så er du i gang og kan invitere dit barns forælder og netværk med i det gode samarbejde om børnene. Du har straks adgang til alle redskaberne på 2hjem.dk

ja tak

Hvorfor hedder det børnekalender?

Den hedder Børnekalenderen, fordi dit barn er i centrum. Det er her, du og din med-forældre for et fælles overblik over, hvordan jeres barns liv ser ud. Børnekalenderen er basis for et nemt og positivt forældre-samarbejde om hverdagen. Når dit barn bliver gammel nok, kan det også være med til at bruge kalenderen.

Kommentarer
Tilknyt en kommentar  
  •  
  •